top of page
IMG_0467.jpg
Брауновић говорио на предизборној конвенцији Ивица Дачић – премијер Србије у Аранђеловцу

Повратак на Активности

Игор Брауновић, председник Удружења „Наша Дрина“ и кандидат за народног посланика на листи Социјалистичке партије Србије, говорио је јуче у Аранђеловцу, на предизборној конвенцији Ивица Дачић – премијер Србије.

На почетку обраћања председник Удружења „Наша Дрина“ Игор Брауновић присутнима је рекао да је сигуран да и они примећују ових дана како учестало и све чешће крећу напади на његов еколошко – патриотски покрет и на њихову листу. Истакао је да је то од стране оних такозваних еколога и патриота, који се зову на једно слово, а кад год напишу и друго слово, обавезно слажу. Истакао је, такође, да зна и зашто су у паници. У паници су јер знају да су при крају привођења посла и да ће врло брзо „Наша Дрина“ изаћи са тужбом НАТО алијансе.

Рекао је присутнима да ће открити какви су они то еколози, чиме се баве и шта им је циљ. Није још мислио да то открије, али их је јуче, у срцу Шумадије, у Аранђеливцу, обавестио да ће врло брзо платити оно што су радили српскоме народу.

Као први шумар Србије морао је да помене још једну ствар, а то је да је недалеко одавде договорен и организован и српски устанак, а организовао га је нико други до Карађорђе Петровић, који је такође био шумар, који је, док је био у изгнанству у манастиру Крушедол чувао манастирске шуме.

За крај је само желео да каже да је 3. април близу и да је њихово славље још ближе. Завршио је обећањем да ће Удружење „Наша Дрина“  3. априла прво славити Ратка и његову победу, а онда њиховог Ивицу и његову велику победу.

bottom of page