top of page
Брауновић-Љубовија.jpg
Брауновић говорио на конвенцији Социјалистичке партије Србије у Љубовији

Повратак на Активности

Председник Удружења „Наша Дрина“ и кандидат за народног посланика Игор Брауновић говорио је на предизборној конвенцији Социјалистичке партије Србије у Љубовији.

На почетку обраћања Брауновић је истакао да не смемо да заборавимо ко је почетком деведесетих година прошлога века Србима вратио веру и нацију, а да је то управо Социјалистичка партија Србије и Слободан Милошевић.

Обраћајући се присутнима председник „Наше Дрине“ је рекао да су имали срећу да Слободана Милошевића наследи њихов нови српски премијер Ивица Дачић, да у још тежим условима очува Социјалистичку партију Србије, а самим тим и српске националне интересе широм српских земаља, да успе да заштити Косово до дан данас, да успе да очува Републику Српску.

Истакао је да је Дрина кичма српскога народа била и да ће бити. И да ће Дрина спајати један народ као што ће Косово и Метохија остати у саставу Србије, јер без Косова и Метохије нема Србије. Косово је душа српскога народа.

Кандидат за народног посланика Игор Брауновић је на крају свог обраћања рекао да смо ми настали на Косову и закључио да постојимо захваљујући Косову.

Брауновић-Љубовија.jpg
bottom of page