top of page
IMG_0870.jpg
Брауновић говорио на предизборној конвенцији Социјалистичке партије Србије у Лозници

Повратак на Активности

Председник Удружења „Наша Дрина“ и кандидат за народног посланика Игор Брауновић говорио је данас на предизборној конвенцији Социјалистичке партије Србије у Лозници.

Након што му је уручена награда „Капетан Миша Анастасијевић“, кандидат за народног посланика Игор Брауновић је присутнима рекао како је заиста сигуран и он и сва његова браћа и сестре из „Наше Дрине“ да се налазе на правом месту и да су сасвим сигурно у правој коалицији, међу великим Србима и великим патриотама, честитим борцима за слободу српског народа и свих српских земаља на челу са Ивицом Дачићем, њиховим будућим премијером. 

Желео је да искористи прилику да се по први пут представи као народни посланик и да једно обећање које дугује, поготово њима у српском Подрињу. Истакао је да се његово обећање наравно односи, као и увек, на обе стране Дрине, јер они који имају право да гласају у Србији, имају право и да имају српског представника.

Обећао је да ће он сасвим сигурно бити тај и да могу да рачунају на њега и на то да ће се ускоро српски глас чути из српске скупштине и српске клупе. Никада неће променити своје ставове и увек ће верно преносити оно што се договарају, а они врло добро знају шта је то. Они су једна земља и један народ и тако ће бити.

bottom of page